De Content Kitchen: jouw maandelijkse contentplan

Je merk staat als een huis, de smaken kloppen en de gerechten staan klaar voor presentatie. Je weet dat je product of dienst spot-on is. Nu nog zichtbaarheid creëren zodat het als warme broodjes over de toonbank gaat. Daar komen wij in beeld, samen met Studio Nortoir. We maken De Content Kitchen: op vaste basis kokkerellen wij smakelijke content waarmee we jouw product of dienst op een gouden presenteerblaadje zetten.

Wekelijks in de keuken met jouw contentplan

Stel je voor: 2 gasten en een klein leger aan souschefs die wekelijks op vaste basis voor jou de keuken in duiken. Dat is De Content Kitchen. We maken een compleet contentplan waar we de komende maanden mee vooruit kunnen. Daarvoor moeten we eerst de smaken van jouw bedrijf én product tot in de vezels proeven. Daarom starten we iedere samenwerking met een kick-off. We nemen 8 uur de tijd om met jou te overleggen en brainstormen. Vervolgens gebruiken we de tijd om de doelstellen te analyseren, kritisch naar de huisstijl te kijken en een compleet contentplan te maken. Gaat jouw maag daarvan knorren? Dan trekken wij ons koksbuis aan en gaan we aan de slag.
Wij maken wat je had willen bedenken en waarvan je niet wist dat je het nodig had. Dat kunnen social media posts, fotografie, korte video’s of animaties of zelfs flyers of een banner zijn. Net wat jouw product of dienst het beste in de spotlight zet. Dat is het fijne aan De Content Kitchen: niets staat vast en we bereiden alles.

Vaste eter

De Content Kitchen gaan we voor de lange termijn met je aan. Voor minimaal een half jaar zijn wij maandelijks in de weer voor jou. We koken, blancheren, braden en grillen; maken dat wat jouw product nodig heeft. Voordat we ons kookgerei erbij pakken, zitten we met je samen. Maandelijks bepalen we met welke smaken je jouw doelen gaat halen. We plannen een brainstormsessie waarmee we de planning vullen. Wekelijks ontvang je content die jij presenteert aan jouw gasten. Dat smaakt naar meer.

De mogelijkheden voor De Content Kitchen zijn oneindig. We bundelenonze krachten met onze partners van Studio Nortoir. Dat zorgt niet alleen voor nog meer creativiteit, maar zorgt er ook voor dat we fotografie en video kunnen maken.

Kies jouw bord

Hoeveel we bereiden, bepaal jij. Kies je voor een lekkere lunch of ga je voor een uitgebreid diner? Hoe groot jouw bord ook is, wij maken ‘m perfect op zodat jouw gasten ervan smullen. Benieuwd hoeveel verrukkelijke ingrediënten er op jouw bordje passen? Dat leggen we haarfijn uit.

*Hover met je muis voor meer informatie

Lunch

Een goede start

3 uur/per week
Project Kick-off
Flexibele uren*
Maandelijkse brainstormsessie
Projectmanagement
Grafische vormgeving
Fotografie
DTP
Content creatie
Animatie
Video
Gereduceerd uurtarief

Diner

Voor als je net iets meer wilt

5 uur/per week
Project Kick-off
Flexibele uren*
Maandelijkse brainstormsessie
Projectmanagement
Grafische vormgeving
Fotografie
DTP
Content creatie
Animatie
Video
Gereduceerd uurtarief

Ongeacht jouw bord, reserveren we eens in de vier weken een tafel met je. We bespreken wat we gemaakt hebben, wat de status is en of we op deze voet verder kunnen. Op basis daarvan rollen we continu de strategie uit waar wij op verder bereiden.

Uren zijn niet alleen inzetbaar voor het maken van content. Maar ook kun je ons inzetten als creatief sparringpartner.

Creatief sparringpartner nodig?

Klanten vertellen

Ons kookboek

Voordat jij wil proeven van onze creaties, wil je eerst wel eens weten hoe ons receptenboek eruitziet. Neem een kijkje en laat je verrassen. 

Wij duiken in de kitchen
voor jouw content.