“WIJ MAKEN WAT JE ZELF HAD WILLEN BEDENKEN”

Wij zijn een creatief bureau met grafisch DNA en een passie voor vormgeving die met de paplepel is ingegoten. We zijn flexibel en kunnen veel toegevoegde waarde leveren door onze unieke recepten.

We zijn een creatief bureau van deze tijd. Wat voor ons betekent: korte lijntjes waardoor we snel kunnen kokkerellen, resultaatgericht en vanuit de klant denken met een vast, flexibel en professionele visie.

Hiermee kunnen we uiteenlopende gerechten inhoudelijk goed, prijstechnisch interessant en flexibel qua planning aanbieden.

UNIEKE AANPAK

Het recept

Een grafisch ontwerp is net als het samenstellen van een gerecht. De verschillende producten, ingrediënten en sausjes die samen een smaaksensatie opleveren.We houden van feedback en betrokkenheid van onze klanten. Dit doen we om zo dicht mogelijk bij jullie wensen te blijven en samen het recept tot stand te brengen.

Wij vinden namelijk dat betrokkenheid en feedback de beste resultaten opleveren.

Het is een proces dat we samen met jou willen aangaan. Elke recept heeft zijn eigen invalshoek. 

Onze werkwijze is onderverdeeld in 3 stappen.

Bedenken

Bereiden

serveren

BEDENKEN

De eerste stap is een brainstromsessie, waarin we gaan kijken naar de ingrediënten (doelen, doelgroepen en de wensen) ten aanzien van het recept. 2 Gasten zal deze sessie grondig voorbereiden zodat er snel besluiten genomen kunnen worden en voortgang wordt geboekt. Zo kunnen we snel verder met de ontwikkeling.

BEREIDEN

De vervolgstap is de bereiding, waarin wij op basis van de uitkomsten van de brainstromsessie aan de slag gaan met ontwerpen. Wij zorgen ervoor dat deze als basis uit de vastgestelde ingrediënten zal bestaan.

We zullen in deze fase tijdig een feedback moment inlassen. Zodat we samen de juiste smaaksensatie kunnen creëren.

SERVEREN

De laaste fase is het uitseveren van het gerecht. Alle voorbereiding komt samen in dit moment.
Neem plaats en geniet van dit sterren diner.

Eetsmakelijk!

Benieuwd naar jouw unieke recept?

BAKKIE DOEN?!

Benieuwd naar jouw unieke recept?

BAKKIE DOEN?!