Project Description

Over dit recept

Service en persoonlijk, daar staat Bakkerij Lorkeers bekend om! De bakkerij heeft alles wat je nodig hebt voor een heerlijk ontbijt, lunch en om je feestje compleet te maken. Aan ons de taak om alle ingrediënten samen te laten komen en hier samen met bakkerij Lorkeers een overheerlijke smaaksensatie van te maken. Allereest hebben we de website onder handen genomen en deze uitgebreid met een gebruiksvriendelijke webshop. Ook de huisstijl elementen hebben we van nieuwe designs voorzien!

ingrediënten

  • Vrolijk
  • Ambacht
  • Fris
  • Gebruiksgemak
  • Persoonlijk
  • Lekker

Opdrachtgever

Bakkerij Lorkeers

Categorie

Webdesign + huisstijl elementen

Skills

Webdesign & huisstijl

Bekijk de site

“Lekker van Lorkeers”

Fotoshoot

Hoe kunnen we het  “Lekker van Lorkeer” nou beter tot zijn recht laten komen dan met beeld!? Dit is dan ook precies wat we hebben gedaan. Om vooral het ambacht en het lekkere te laten shinen. We hebben samen met onze vaste fotograaf Mike Rikken een fotoshoot gepland om goede product en sfeer beelden te schieten.

Het plezier spat er van af bij deze bakkersfamilie en ze stoppen in alle producten passie en liefde. Om dit gevoel extra kracht bij te zetten zijn de kinderen ook betrokken bij het project. En het resultaat mag er zijn!

Lekkervanlorkeers.nl

Uitstraling

Het hoofddoel van de nieuwe website is de bezoekers bekend te maken met de webshop. Lorkeers biedt namelijk de mogelijkheid om je bestelling de volgende dag bij je thuis of op je werk te bezorgen!

De stijl is overzichtelijk door de rustige witte achtergronden afgewisseld met product en sfeer foto’s.

Betalingssysteem

De site is dusdanig ingesteld dat wanneer een klant een bestelling plaatst deze betaald kan worden via Ideal. Vervolgens wordt er een automatische bevestigingsmail verstuurd en ontvangt Lorkeers de bestelling. Hierdoor loopt alles gesmeerd en nemen we hierdoor veel werk uit handen.

Huisstijl elementen

Posters, advertenties & spandoeken

Om alles te laten kloppen bij de nieuwe uitstraling hebben we naast de website ook verschillende huisstijl elementen van een nieuw design voorzien.

Het is belangrijk dat de verschillende uitingen de ingrediënten van het recept bevatten. Hier staan vooral “plezier” en “lekker” centraal en het “ambacht” proef je in elk product. Het gaat om de mate van verleiding en overtuiging. Waarbij de speelse elementen een extra vrolijk en fris uiterlijk genereren. Kortom “Lekker van Lorkeers!”

Benieuwd naar jouw unieke recept?

BAKKIE DOEN?!