Project Description

Over dit recept

We zijn trots op onze stamgast Hegeman Bouw & Intra. We ondersteunen het bouwbedrijf in het maken van grafische keuzes en dit leidt tot een breedt scala aan projecten en opdrachten. Zo designen we de roll-up banners voor beurzen, uitnodigingen, foldermateriaal en zorgen zelf dat de interne communicatie er gelikt uitziet. Denk hierbij aan nieuwsbrieven en referenties.

ingredi├źnten

  • Herkenbaarheid
  • Persoonlijk
  • Flexibel
  • Transparant
  • Betrouwbaar

Opdrachtgever

Hegeman Bouw & Infra

Categorie

Huisstijl, webdesign & advertising

Skills

Ontwerp

Bekijk de site

“2 Gasten zijn creatief, klantgericht en kunnen op zeer korte termijn iets voor je regelen! Het is erg fijn om met ze te werken omdat de 2 Gasten er altijd voor zorgen dat ze binnen jouw planning passen.”

JEROEN BOEVE, Hegeman Bouw en Infra

Interne Communicatie

Nieuwsbrief

Alle uitingen, of het nu gaat om interne of externe communicatie, zijn voorzien van de Hegeman huisstijl. De nieuwsbrief is geen uitzondering op deze regel. Hierin worden interne zaken, opvallende werkzaamheden en verhalen gecommuniceerd met het personeel. De toegepaste vormgeving zorgt hier voor een prettige leeservaring.

Nieuwe werknemer

Deze folder dient als informatie voorziening voor nieuwe werknemers van Hegeman Bouw & Infra. Hierin staat precies beschreven hoe de eerste werkdag zal verlopen en wie de belangrijke contactpersonen zijn. Tevens worden de algemene veiligheids- / gedragsregels vermeldt. Het is prettig voor een medewerker om te weten waar hij/zij aan toe is. Door middel van deze folder laat Hegeman zien dat ze extra waarde hechten aan het begeleiden van nieuwe werknemers.

Externe communicatie

Roll-up banners

Deze banners worden ingezet op evenementen en beurzen. Deze dienen als ondersteuning bij de zakelijke stand. Bij het vormgeven hebben we rekening gehouden met de specifieke doelgroep die Hegeman wil aanspreken.

Referenties

Om klanten inzage te geven in het portfolio van Hegeman is ons gevraagd om deze referenties te voorzien van passende vormgeving. Dit kan bijvoorbeeld dienen als hulpmiddel bij het leggen van een goede basis. Het is natuurlijk uiterst belangrijk dat het eigen werk op een goede manier in de etalage wordt gezet.

Innovatie Challenge

De opdracht

Om een antwoord te bieden op de steeds snellere ontwikkelingen binnen het politiewerk zoekt de politie innovatieve idee├źn, concepten en oplossingen voor haar huisvesting. Innovatie kan immers helpen om een schaalsprong te maken op het vlak van duurzaamheid, circulariteit en flexibiliteit.

De politie heeft daarom de handen ineengeslagen met brancheorganisatie Bouwend Nederland voor het organiseren van een innovatie challenge. Zo is gezamenlijk een platform geboden aan innovaties die binnen de politiehuisvesting, maar ook daarbuiten, het verschil kunnen maken.

Wijzijninnovatief.nl

Aan ons de taak om met een creatieve invalshoek de deelname van Hegeman op te laten vallen. Om niet een verslag aan te leveren maar juist iets extra’s te doen hebben we speciaal voor de deelname een website gebouwd.

Dit heeft ons de mogelijkheid gegeven om het verslag interactief en tot leven te brengen. Deze creatieve invalshoek viel dan ook vanaf het begin in goede aarde bij Hegeman. En wij zijn samen met hun erg te spreken over het bereikte resultaat.

Benieuwd naar jouw unieke recept?

BAKKIE DOEN?!