Project Description

Over dit recept

Jessica, de persoon achter Leven in de Brouwerij heeft ons benadert om samen haar bedrijf van unieke vormgeving te voorzien. We hebben dan ook from scratch het hele traject van logo design tot volledige website met advertising voor haar ontwikkeld. Voor ons een hele toffe uitdaging en gelijk een kans om van de gebaande paden af te stappen en opvallende designs te maken.

ingrediƫnten

  • Gezelligheid
  • Feest
  • Eigenzinnig
  • Speels
  • Herkenbaarheid

Opdrachtgever

Leven in de Brouwerij

Categorie

Huisstijl, webdesign & advertising

Skills

Ontwerp, merkidentiteit & branding

Bekijk de site

Een design dat de aandacht trekt

Logo

In de feesten en evenementen branche is het zaak dat je opvalt. Ook zijn de regels heel anders en lijken ze misschien minder serieus. We hebben heel erg genoten van deze creatieve vrijheid om afscheid te nemen van de gebaande paden en een opvallend fris en speels logo neer te zetten.

De naam leven in de brouwerij komt voort uit de achternaam van onze opdrachtgever, die is namelijk Brouwer.

Door middel van het handgeschreven font oogt het vriendelijk en tegelijkertijd vermindert het de afstand. Wij vinden het heel belangrijk dat het persoonlijke goed wordt uitgelicht. Het woord brouwerij staat voor feest en gezelligheid. De combinatie hiervan geeft het logo een heel eigenzinnige uitstraling.

Opvallende Huisstijl

Styleguide

Het ontworpen logo dient als basis voor de verdere uitwerking van de huisstijl. Hierbij hebben we een opvallend kleurenpalet samengesteld, afgewisseld met grafische elementen. Hierbij is gekozen voor een speels font “wildyouth” om het geheel kracht bij te zetten. Dit kleuren pallet samen met het font vormt de styleguide van Leven in de Brouwerij.

Visitekaartje

Voor het design hebben we een mix van het kleurenpalet ingezet en deze afgewisseld met eigen ontwikkelde elementen. Wat er voor zorgt dat het een zeer kenmerkend kaartje is geworden. De speelse vormen symboliseren de gezelligheid en feestelijke sfeer die uitermate goed past bij Leven in de Brouwerij.

Event poster

Hier trekken we de huisstijl volledig door in het ontwerp van deze poster. Alle grafische elementen, lettertypes en het kleurenpalet uit de styleguide voegen we samen. Weer houden we rekening met de opgestelde lijst van ingrediƫnten voor dit unieke recept.

Proeven met een brouwer

Omdat het hier een bier evenement betreft zijn we terug gegaan naar de tekentafel en hebben de handen met bierflessen ontwikkeld. Het is mooi om te zien dat in deze fase alle creatieve keuzes een eigen plek hebben gekregen in het geheel.

Webdesign

Waar is dat feestje?!

Hier is dat feestje! Het zal je niet verbazen dat de feestelijke en gezellige sfeer ook is doorgetrokken naar de website. Alles op de pagina oogt als een feestje voor het oog. Dit gaat echter niet ten koste van de content, deze blijft goed leesbaar.

Naast de informatieve content zijn er op verschillende breekpunten in de pagina call-to-action knoppen toegevoegd. Dit om de conversie van een bezoeker te verhogen.

Uiteraard is de volledige site voorzien van een responsive design, hierdoor loopt hij lekker op alle formaten.

Benieuwd naar jouw unieke recept

BAKKIE DOEN?!